burger servert ute på restauranten i skien

Om oss

Vår filosofi

Vår filosofi er å rendyrke de gode råvarene, og presentere retten på en måte som den fortjener. Maten er laget av rene, friske produkter, og restaurantkonseptet baseres på gode, klassiske retter, der vi anbefaler menyopplevelser – men der også enkeltrettene og den behagelige atmosfæren skal være like viktig.

Hos oss kan du komme som du er – det er ingen dresskode i vår restaurant.

Vi ønsker dessuten at et besøk hos oss gjenspeiler de skriftende årstidene og at de utfordrer flere sanser. Derfor bytter vi også meny hver uke, og vi matcher hver rett med en vin som er nøye utvalgt for den ekstra opplevelsen.

kaffepause for kokkene

Annen informasjon

Åpningstider i vår restaurant

Hver dag, fra tirsdag til lørdag fra klokka 17:00. Kjøkkenet stenger klokka 22:oo, og det er lov å sitte lenger med maten og drikken. Uteservering er åpent i sommersesongen.

Må vi bestille bord?

Det er ikke nødvendig å bestille bord, det er fullt mulig å komme «drop in» hos oss. Men ønsker du å være sikker et bord, er det greit å gjøre en bestilling. Gjør det gjerne her på våre hjemmesider, og få bekreftelse umiddelbart. 

Se på vår kontaktinfo, og se måtene å kontakte oss på. Du får alltid svar av oss – selv om vi ikke alltid kan gi deg svaret umiddelbart.

Hvor parkerer jeg?

Det er parkering på Langbryggene, både ved nedkjøringen og i området rundt Tollboden. Gratis parkering på Jernbanebrygga i helgene og etter kl.14:00 på hverdager. Husk at øvrig parkering i Skien sentrum er avgiftsbelagt.

Jeg er misfornøyd med noe. Hva gjør jeg?

Du kontakter oss i forkant, underveis eller etterpå, slik at vi kan 1) finne ut av ting og 2) forbedre oss. Vi har lyst til hele tiden å bli bedre, slik at vi gir DEG en flott opplevelse. Vi ønsker at du sier fra om det er noe du ikke er fornøyd med.

Kokkene på restaurant Jacob og Gabriel i Skien