Selskaper

Selskap og markeringer

Er din bedrift eller du som privatperson ute etter noe spesielt?

Jacob & Gabriel Folkegourmet tilbyr selskapsmat i førsteklasses atmosfære, med gode, rene råvarer som tilberedes fra bunn. Dette kan vi også gjøre ut av hus til:

  • Konfirmasjon
  • Dåp
  • Bryllup
  • Jubileer
  • Spesialsydde kurs – som blant annet mat- og vinkurs.
524727_601390209898105_658537884_n

Catering

Vi har både levert catering og leid andre lokaler når bestilleren ønsket det, både for bedrifter og privatpersoner. Vi liker best å gå i dialog med hver enkelt kunde for slike forespørsler. I tillegg samarbeider vi med en rekke andre bedrifter/kulturinstitusjoner og kan sy sammen en pakke for ditt selskap eller arrangement. Vi lager også gluten og laktosefri mat om det er behov for det.

Teambuilding

Visste du at vår restaurant også er et flott sted for å bygge team? I tillegg til å være et ypperlig sted for avslutninger som sommerbord/julebord, har vi mye å tilby. Ta kontakt for regulære kokkekurs/vinkurs, spesialsydde kokkekurs/vinkurs, markeringer eller andre henvendelser. Vi er kun en telefonsamtale/mail unna.

Markeringer

Jacob & Gabriel har holdt hus og selskapsmat for både bryllup og konfirmasjon, i tillegg til de sedvanlige bursdager/avslutninger/jubileer for bedrifter og private. Vi kan arrangere bryllupsmiddager og konfirmasjoner både i restauranten og ute hos deg.

Representasjon

Jacob & Gabriel ønsker å være et trygt sted for representasjon. Her har mang en god avtaler gått i orden, og kunderelasjoner blitt pleiet. Ønsker du en spesiell ramme, forhåndsbetale/bestille mat og drikke, få til en fakturaavtale, eller andre ønsker – ikke nøl med å spørre oss i forkant.

Restauranten i Skien – for deg som trenger catering/selskapsmat eller et sted å arrangere et selskap/en sosial event!